Bandes de pasta de full amb mantega i salmó fumat
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues plaques de pasta de full
- Farina
- Dues peces de salmó fumat
- Mantega (no margarina)
5 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb un full de paper sulfurat
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Elaboració
Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, amb el corró, estirem la pasta de full, i amb l'altre corró la punxem.
Seguidament, tallem la pasta en rectangles de vuit centímetres d'ample per deu de llarg, els posem a la placa del forn damunt un paper sulfurat, i els enfornem a 180º, fins que el full ja és daurat, i el retirem del forn.
Quan el full ja és fred, amb un ganivet l'untem amb la mantega "empomada", ho cobrim amb una llesca de salmó fumat, ho fiquem a la safata de cartró ben arrenglerat, i ja ho podrem servir a taula, per fer l'aperitiu.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, és un aperitiu molt adient per les festes de Nadal que s'apropen.
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2322 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.