Rap amb carxofes i mongetes del ganxet amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica plana
Uns estalvis
Un b atedor de varetes

Elaboració

Primerament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregim les carxofes tallades d'un dit d'ample a lo llarg, i quan ja estan mig fregides, afegim un got de conyac, i ho flamegem.
Tot seguit, afegim tres cullerots de romesco i tres de fumet de peix, ho remenem amb el batedor de varetes, i deixem que arrenqui el bull a foc baix uns dotze minuts,i seguidament, afegim els talls de rap salats, i les mongetes cuites, i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts més,corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se