Frankfurts enrollats

Ingredients

  • 12 talls fins de carn magra de porc del coll
  • 6 salsitxes de frankfurt
  • 50ml de xerès
  • 50g d'ametlles torrades
  • 250ml de caldo
  • 1 cullerada de farina
  • 50g de mantega
  • Oli, sal i pebre
  • Espirals de colors

4 racions

Elaboració

Saleu els talls de carn i a cada tall emboliqueu-hi mitja salsitxa de frankfurt. Fixeu cada rotllet amb un parell d'escuradents, fregiu-los amb oli i mantega i col·loqueu-los en una cassola.
Afegiu-hi una cullerada de farina al greix que queda a la paella, remeneu-ho bé, tireu-hi el xerès i deixeu-lo reduir.
Afegiu-hi una picada d'ametlles, prèviament desfeta amb el brou, remeneu-ho i tireu-ho damunt els rotllets. Deixeu-los coure tapats a foc lent durante 30 minuts, vigilant la cocció i anant-los tombant.
Per acompanyar el plat, bulliu uns espirals de pasta de colors, escorreu-los, passaeu-los per mantega i tireu-hi julivert picat pel damunt

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1178 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: