Flam de pinya
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 pot de pinya gran amb el su suc
- 1 pot petit de llet condensada
- 4 ous
- 500 ml de llet
- 4 cullerades de sucre
6 racions
Elaboració
Feu un caramel amb el sucre i una cullerada de d'aigua i aboqueu-lo a la flamera.
Poseu en un bol la pinya, la llet condensada, els ous i la llet. Bateu-ho tot.
Aboqueu-ho en una flamera amb el caramel al fons i coeu-lo al forn al bany María a 150ºC uns 40 minuts.
Un cop fred poseu-lo a la nevera unes 4 hores.
10min
Notes
Podeu fer vasets individuals, llavors el temps de la cocció sera més curt.
El suc de la pinya ja us el podeu veure.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3039 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.