Paella d'arròs amb tripa de bacallà
Categoria:
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Marca per paelles (la trobareu a les meves receptes)
- 500 grams d'arròs tipus bomba Montsià
- Una picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- 800 grams de tripa de bacallà
- Oli d'oliva
Utensilis
Una paellera per cinc racions
Uns estalvis
Batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, en una paellera amb un rajolí d'oli d'oliva, fiquem tres cullerots de marca per paelles juntament amb la tripa de bacallà dessalada tallada a trossos regulars, afegim l'arròs i tres cullerades de picada, i ho remenem tot ben remenat, i acte seguit, afegim el fumet de peix fins arribar a les nanses, i deixem que arrenqui el bull uns deu minuts.
A continuació, corregim de sal i ho enfornem a 180º,uns deu minuts més, i ja ho podrem retirar del forn, i ho deixarem reposar cinc minuts, tapat amb un drap net, i seguidament, ja ho podrem servir a taula, amb uns estalvis a sota.
Comparteix aquesta recepta: