Paella d'arròs amb tripa de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una paellera per cinc racions
Uns estalvis
Batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en una paellera amb un rajolí d'oli d'oliva, fiquem tres cullerots de marca per paelles juntament amb la tripa de bacallà dessalada tallada a trossos regulars, afegim l'arròs i tres cullerades de picada, i ho remenem tot ben remenat, i acte seguit, afegim el fumet de peix fins arribar a les nanses, i deixem que arrenqui el bull uns deu minuts.
A continuació, corregim de sal i ho enfornem a 180º,uns deu minuts més, i ja ho podrem retirar del forn, i ho deixarem reposar cinc minuts, tapat amb un drap net, i seguidament, ja ho podrem servir a taula, amb uns estalvis a sota.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se