Pollastre a la riojana
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre tallat en 8 trossos
- 125 g de xoriso
- 1 pebrot vermell gros
- 300 ml de vi negre
- 1 pastilla de caldo
- 300 ml d'agua
- Oli, sal, pebre
- Farina
6 racions
Elaboració
Salpebreu el pollastre i passeu-lo per farina.
Escalfeu oli en una cassola, daureu el pollastre per tots costats. Reserveu-lo.
Retireu una mica d'oli i afegiu-hi el pebrot tallat a tires; deixeu-les coure lentament uns 12 minuts; afegir el vi, deixeu-lo evapora i col·loqueu-hi damunt els trossos de pollastre; talleu el xoriso a rodanxes i afegiu-les a la cassola.
Diluir la pastilla de caldo amb l'aigua i afegiu-lo a la salsa, tapar i deixar coure uns 25 minuts a foc suau.
Quan el pollastre estigui al punt, destapeu-lo i deixeu que redueix una mica la salsa.
Comproveu el punt de sal i pebre
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1689 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.