Llom de porc amb pebre vermell
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 troç de llom de porc
- Pebre vermell dolç
- Una cabessa d alls
- Oli d oliva
Elaboració
Pre escalfar el forn a 180graus.
Rentar el llom i aixugar.lo amb paper de cuina.
Untarlo amb un rajolí d oli l, salar i arreboçar amb el pebre vermell dolç, te de qedar perfectament cobert, costats inclosos, aqesta capa segellerà el llom i no qedarà aixut.
Posar dos dits d oli en un recipient apte pel forn i qe hi capiga el llom.
Posar.hi el llom i la cabeça d all tallada pel mig.
Posar al forn, es te de tombar varies vegades pq es torri per igual, per saber quan esta llest punxar, si surt aigüeta transparent ja esta llest.
Deixar refredar i tallar el mes primet qe es pugui, es pot menjar fred o calent, a mi m agrada mes calent i sucat amb l oli de la coxcio.
Es ideal per deixar preparat d un dia per l altre. Amb entrepà tb es boníssim.
1h
Notes
Jo l acostumo a acompanyar amb arroç bullit, pero qualsevol acompanyament s hi escau.
Servir.lo amb oli de la cocció.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1890 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.