Besuc al forn sobre llit de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata refractària de mida gran
Uns estalvis
Dues espàtules metàl·liques planes
Una paella gran
Una paella petita

Elaboració

Quan anem a comprar el besuc, demanem que ens l'escatin, i ens treguin l'espina central, i ens el deixin obert en forma de ventall.
Seguidament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim: els porros, les pastanagues i els espinacs tallats en juliana, i els xampinyons laminats, tot salpebrat, i quan totes les verdures estiguin gairebé cuites, les posem en el fons de la safata refractària fent un matalàs,i hi afegim unes rodanxes de taronja ben repartides per sobre.
A continuació, posem al damunt el besuc salpebrat, l'espolsem amb les herbes provençals, el reguem amb el vi blanc i un bon raig d'oli d'oliva, i l'enfornem a 180º uns trenta minuts, i quan veiem que ja és cuit al nostre gust, ja el podem retirar del forn.
A part, en una paella petita amb un raig d'oli d'oliva,fregim els alls laminats i un bitxo petit, i quan els alls comencen a estar daurats, hi afegim un polsim de pebre vermell i un raig de vinagre de poma, i ho afegim al damunt del besuc, i ja el podrem servir a taula amb la mateixa safata, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se