Ametllats
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g d'ametlla crua moltá
- 400 g de sucre
- Ratlladura de llimona
- Una mica de suc de llimona
- 1/4 de litre de clares d'ou
- Ametlla crua sencera
6 racions
Utensilis
Manèga pastissera
boquet rodó
Elaboració
Amasseu tots els ingredients, fins que quedi una pasta compacta.
Poseu la pasta dins d'una mànega pastissera amb broquet llis. Amb ella aneeu formant pilonets damunt d'una placa de forn i per sobre de cada pilonet, poseu-hi una ametlla sencera, empolseu-ho amb una mica de sucre.
Poseu-ho al forn a 160ºC fins que estiguin cuits i després deixeu-los refredar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1755 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.