Tulipes de brandada de bacallà, amb formatge Idiazabal gratinat
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis tulipes de mida gran
- Brandada de bacallà (la trobareu a les meves receptes com a "la meva brandada de bacallà)
- 200 grams de formatge Idiazabal ratllat
- Un enciam iceberg tallat a juliana
6 racions
Utensilis
Una safata plana metàl·lica
Una safata rectangular de porcellana
Dues espàtules metàl·liques planes
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Elaboració
Primerament, fem la brandada com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar.
A part, agafem l'enciam iceberg, la tallem en juliana i la posem a la safata de porcellana fent un matalàs i ho reservem.
Quant la brandada ja està freda, la posem a la mànega pastissera amb el broc rissat, i omplim les tulipes fins a tres quartes parts i tot seguit espolsem el formatge Idiazabal pel damunt, fiquem les tulipes a la safata metàl·lica i ho gratinem només fins que el formatge estigui daurat, i ja les podrem posar a la safata de porcellana damunt el llit d'enciam, i ja ho tindrem llest perfer l'aperitiu.
1h 10min
Notes
Aquesta recepta també pot ser un bon aperitiu per celebrar les revetlles que s'apropen.
Etiquetes: Cuina de primavera-estiu La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1449 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.