Calamars a la romana
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Madrid
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 uTbs de calamar
- 1/2 kilo de farina de blat
- 1/4 Litre de cervesa
- S/c Sal
- 1 Sifó
- Farina d'arròs
- 2 Litres oli per a fregir.
4 racions
Elaboració
1- Es tallar el tub dels calamars amb anelles.
2- Es renten i es posen a escorrer
3- Es mescla la cervesa, la farina, la sal i el sifó que entri.
4- Es mescla fins fer una pomada amb la pasta.
5- Es sala les anelles.
6- Es passen per la farina d'arròs.
7- Es passen per la pasta preparada.
8- Es freigeixen a l'oli molt calent fins que es dorin.
9- Per emplatar es poden acompanyar amb diferents salses.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2285 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.