Lluç amb salsa de calçots i xips de porros
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 6 talls de lluç
- 12 calçots
- farina
- sal
- oli d'oliva
- un fumet suau de peix
- mantega
- porros
6 racions
Elaboració
- Pelem i tallem els calçots a trossos. Els ofeguem en una cassola amb oli.
- Quan estan tous, hi posem una mica de mantega i farina. Mica a mica, hi anem incorporant també el fumet de peix, remenant com si féssim una beixamel.
- La triturem fins que quedi ben fina i, si cal, la tamisem. La reservem
- Enfarinem i fregim el lluç, que quedi daurat. El posem en paper de cuina.
- Tallem el porro fen fi (en juliana) i el fregim en oli d'oliva. El reservem ben escorregut.
- Per muntar el plat: posem el tall de lluç al plat, ho cobrim (generosament) amb la salsa de calçots i al capdamunt hi posem els xips de porro.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1419 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.