Broqueta de pollastre amb salsa de cabrales i panses de Corint
Categoria:
Carns
Ingredients
- 1 pitera de pollastre
- 50 g de formatge de Cabrales
- 200 ml de nata
- Panses de Corint
- Un got de conyac
- Sal
- Pebre
- Broquetes
Elaboració
En primer lloc, bull el pit sencer en aigua i sal durant 10 minuts. Retira'l i deixa'l refredar.
Per a fer la salsa, posa unes quantes gotes d'oli en una paella a foc fluix, afegeix-hi el formatge i remena'l fins que es desfaça -alerta! remena'l seguit seguit si no se t'apegarà. En acabant aboca-hi la nata i remena-ho fins a aconseguir una salsa uniforme i travada. Finalment, posa-hi les panses que prèviament hauràs tingut mitja hora macerant al conyac, i continua menejant-ho.
Una vegada refredat el pit, fes-ne trossos a daus mirant de deixar-los de la mateixa grossària, salpebra'l i enfila'l a la broqueta.
Serveix-ho amb una miqueta de salsa calenta per damunt.
Notes
Si el formatge de cabrales et resulta molt fort, pots fer servir un formatge blau.
Pots servir-lo sobre un llit d'ensalada per a convertir l'enfilall en un aperitiu fred que ens aprofitaria, també, com a entrant, talment una amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1984 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.