Cistellets de Tomàquets Farcits
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 10 tomàquets per amanir
- 100 grams de tonyina amb oli
- Oli d'oliva
- Sal
- 4 filets d'anxoves
10 racions
Elaboració
Agafem les tomàquets i les rentem i quan es triguin rentades,que siguin una tomàquets ben molsudes els i farem uns talls com si fos un cistell ,els i a buidarem tota la carn que tenen les tomaques dintre i u guardarem amb un plat, i la carn de la tomàquets junt amb la tonyina i els filets d'anxova que els tallarem, que haurem amaní amb oli d'oliva el posarem dintre de les tomàquets,que ens i cabra una cullerada de la pasta de la toma què i la tonyina i els bocinets de anxova sobretot a la toma què que es quedi l'anseta es mol bonica i fàcil de fer.
30min
Notes
Les tomàquets que siguin ven ro donetes
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4837 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.