Arrós melós de cap de costella i verdures

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

Salpebrem els trossos de costella de porc tallada a trossos i els enrossim en una cassola amb oli d’oliva. Els reservem.
Al mateix oli, sofregim lentament la ceba ben picada i el porro tallat ben petit.
Quan la ceba comenci a estar ben transparent, hi afegim trossets de pebrot verd i seguim fent el sofregit a foc lent durant uns 10 minuts.
Hi posem els cors de carxofes tallats a quarts i el carbassó tallat a dauets i sofregir una estona més, uns 10 minuts.
Tot seguit, hi afegim els alls picats amb la mongeta tendra tallada a trossos petits i ho sofregim 5 minuts més.
Hi incorporem el tomàquet pelat, sense llavors i tallat a trossos petits, ho condimentem amb sal, pebre negre i una mica de pebre vermell. Deixar reduir l’aigua del vegetals.
Mentrestant, posem a escalfar el brou de carn.
Afegim a la cassola els trossos de costella de porc que tenim reservats enrossits, ho remenem i hi incorporem l’arròs. Ho saltem 2 minuts.
Hi aboquem el brou de carn i ho deixem coure a foc viu durant 16-18 minuts sense remenar.
Apaguem el foc, i deixem reposar l’arròs uns 2-3 minuts abans de servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se