Cassola de pedrers a la portuguesa, amb puré de patata gratinat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Cinc cassoles de terrissa (de mida més gran que les de crema catalana)
Unes pinces pel forn
Una mànega pastissera

Elaboració

Primerament, fem els pedrers a la Portuguesa tal com explico a la meva recepta, i un cop fets els reservem damunt de la planxa calenta.
To seguit, fem un puré de patates que quedi cremós, i el reservem.
Seguidament, omplim les cinc cassoles amb els pedrers fins a la meitat, i amb la mànega pastissera, fem una capa fina de puré de patata, ho espolsem amb el formatge ratllat, hi afegim dues nous de mantega en cada cassola, i ho posem en el forn a 180º, fins que el formatge estigui ben daurat, i amb les pinces del forn, posem cada cassola en un plat amb un tovalló de paper a sota, i ja ho tenim llest per servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se