Cassola de pedrers a la portuguesa, amb puré de patata gratinat
Categoria:
Tipus de plat: Guisat
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Utensilis
Cinc cassoles de terrissa (de mida més gran que les de crema catalana)
Unes pinces pel forn
Una mànega pastissera
Elaboració
Primerament, fem els pedrers a la Portuguesa tal com explico a la meva recepta, i un cop fets els reservem damunt de la planxa calenta.
To seguit, fem un puré de patates que quedi cremós, i el reservem.
Seguidament, omplim les cinc cassoles amb els pedrers fins a la meitat, i amb la mànega pastissera, fem una capa fina de puré de patata, ho espolsem amb el formatge ratllat, hi afegim dues nous de mantega en cada cassola, i ho posem en el forn a 180º, fins que el formatge estigui ben daurat, i amb les pinces del forn, posem cada cassola en un plat amb un tovalló de paper a sota, i ja ho tenim llest per servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: