Llonzes de porc gratinades amb beixamel amb patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Beixamel (la trobareu a les meves receptes)
  • Vuit llonzes de porc de mig dit de gruix (aproximadament)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Quatre patates de mida mitjana
  • Formatge ratllat

4 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Una paella gran
Un cassó gran
Dues espàtules planes
Una aranya de filferro
Una safata plana amb un paper decuina

Elaboració

Primerament, fem la beixamel com explico ala meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, pelem les patates i les tallem per fer patates palla i les fregim en una paella amb força oli d'oliva, i un cop estiguin ben daurades, les posem en una safata plana amb un paper de cuina, i les reservem.
A continuació, salpebrem les llonzes de porc, les salpebrem i les fregim en una paella amb oli d'oliva uns tres minuts per cada cara, i un cop fregides les fiquem a la safata refractària, les cobrim amb la beixamel, les espolsem amb el formatge ratllat i les posem en el forn a 180º, fins que el formatge ja estigui ben daurat, i ja les podrem posar de dos en dos en el plat on les servirem, amb un niu de patates palla, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1577 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: