Romanesco al forn amb salsa Aurora i salsitxes Frankfurt
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Salsa Aurora per cinc cassoletes
- Deu salsitxes tipus Frankfurt tallades a rodelles
- Una ceba picolada
- Oli d'oliva
- Una peça de romanescu tallada a trossos
- Aigua
- Sal
- Formatge ratllat
- Mantega
5 racions
Utensilis
Cinc cassoletes de terrissa mitjanes
Una placa pel forn
Una paella mitjana
Una cassola fonda metal·lica
Una escorredora
Elaboració
Primerament, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva. fregim les salsitxes tallades a rodelles juntament amb la ceba picolada, i un cop fregides les reservem.
A continuació, en una cassola fonda amb aigua i sal, coem el romanescu tallat a trossos, i quan és cuit al "dente", ho escorrem i el repartim en les cassoletes de terrissa.
Seguidament, repartim pel damunt del romanescu, el sofregit de ceba i salsitxes, ho cobrim amb la salsa Aurora, ho espolsem amb formatge ratllat pel damunt, afegim una nou de mantega, i ho gratinem a 180º, fins que veiem que el formatge estigui ben daurat, i ja ho podrem servir a taula, amb un plat a sota de cada cassoleta, per no cremar-se.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels gratinats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1826 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.