Alvocats farcits amb marisc, gratinats
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre alvocats de mida mitjana
- Beixamel (la podreu trobar a les meves receptes)
- Formatge ratllat
- 500 grams de gambes pelades congelades
- 500 grams de vianda de musclos congelats
- Dues cebes tendres picolades
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Utensilis
Una safata refractària gran
Una safata rectangular de porcellana
Dues espàtules planes
Un cassó gran
Una paella gran
Elaboració
Primerament, en una paella amb oli d'oliva, sofregim: les cebes picolades, els musclos i les gambes, juntament amb la polpa dels alvocats, que hem buidat a part.
A part, fem la beixamel com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Quan tot plegat ja esta ben saltat, deixem que refredi i amb un ganivet, ho picolem tot ben picolat, i ho reservem.
Seguidament, amb una cullera sopera, anem omplint els alvocats, els posem a la safata refractària, els cobrim amb la beixamel, els espolsem amb el formatge ratllat, i quan el formatge ja és ben daurat, ja els podrem posar a la safata de porcellana, i els servirem a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels gratinats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1786 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.