Carabasses braves
Una altra manera de fer patates braves però amb carabassa.
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Una carabassa varietat rabaquet pelada i tallada a daus.
- Una cervesa mitjana
- 1l d'Oli de girasol
- 2 ous de pagès
- Mitja dent d'all
- 1/4 l d’oli de nous
- Salt i pebre al gust
3 racions
Utensilis
Cal tenir un utensili per a poder coure al vapor.
Elaboració
Palem i tallem a daus una carabassa varietat Rabaquet. Coguem els daus al vapor durant 10 minuts amb cervesa i seguidament els rosegem amb una paella amb oli de girasol ben calent. Una vegada rosejats els reserven sobre paper de cuina i els salpebrem al gust.
A part fem una maionesa amb dos ous de pagès, oli de nous i mitja dent d'all.
25min
Notes
Perquè les braves siguin cruixents cal servir-les a cabades de fer.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2968 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.