Carabasses braves

Una altra manera de fer patates braves però amb carabassa.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Una carabassa varietat rabaquet pelada i tallada a daus.
  • Una cervesa mitjana
  • 1l d'Oli de girasol
  • 2 ous de pagès
  • Mitja dent d'all
  • 1/4 l d’oli de nous
  • Salt i pebre al gust

3 racions

Utensilis

Cal tenir un utensili per a poder coure al vapor.

Elaboració

Palem i tallem a daus una carabassa varietat Rabaquet. Coguem els daus al vapor durant 10 minuts amb cervesa i seguidament els rosegem amb una paella amb oli de girasol ben calent. Una vegada rosejats els reserven sobre paper de cuina i els salpebrem al gust.
A part fem una maionesa amb dos ous de pagès, oli de nous i mitja dent d'all.

25min

Notes

Perquè les braves siguin cruixents cal servir-les a cabades de fer.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2968 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Alex Coll, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la salsa per patates braves, que crec que també et pot agradar.
Rep una salutació.
Quim.
Alex Coll i Casellas diu:
Moltes agraït Quim, gràcies per la teva amistat. Sens dubte que probaré de fer la teva salsa doncs estic segur que estarà tan bona com tantos les receptes que publiques i que tenen per descomptat el meu total interès. Perdoneu que de vegades tardi en contestar, no conec gaire el funcionament de la web i de vegades també tardo en connectar-me.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: