Pizza de pagès

De vegades pot solucionar un sopar quan se t'han acabat les idees. És un plat ràpid de fer malgrat sembli complicat doncs es poden preparar els ingredients de manera simultania i és una altra manera també de menjar verdura que agrada a tothom.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 4 torrades de pa integral. Pot ser també pa blanc.
  • 3 tomates madures. Poden ser aquelles tomates d'amanir que han quedat tobes dins la nevera.
  • un carbassó.
  • una bandeja de champinyons.
  • Formatge ratllat. El que tingueu.
  • oli verge d'oliva
  • Un polssin de sal
  • Un polssin de sucre
  • Orenga en fulla.

2 racions

Elaboració

Primer preparem la salsa de tomata, ratllant les tomates que tinguem a la nevera, i coguent-la amb una paella normal afegint un raig d'oli verge d'oliva i una mica de sal, una mica de sucre i una mica de pebre.
Mentre s'està coguent la salsa, netegem el carbassó, el tallem a rodelles d'uns 5 mm de gruix aprox i els passem per la planxa. També farem el mateix amb el champinyons: els netejarem, els tallarem a làmines i els passarem per la planxa. La verdura ha de quedar marcada i ha de tenir amb una mica de color, llavors és senyal que està cuita però no seca.
Posem el forn a escalfar a màxima potència per la part superior.
Posem les llesques de pa a la torredora. Una vegada torrades les col•loquem en una bandeja d'anar al forn i amb una cullera cubrim les torrades amb la salsa de tomata que prèviament l'haurem passat per la batadora per deixar-la ben fina, llavors posem la capa de verdures i ho acabem amb el formatge ratllat i un posin d'orenga.
Seguidament col•loquem la bandeja al forn i esperem que el formatge ratllat quedi torradet. 3 min. Aprox
Cal menjar-les ben calentes sortides del forn.

30min

Notes

Jo les acompanyo amb una cervesa negra ben fresca


Recepta de cuina de Pizza de pagès

Afegim la salsa de tomata

Recepta de cuina de Pizza de pagès

Afegim la capa de verdures

Recepta de cuina de Pizza de pagès

Sortides del forn

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3433 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: