Verdures al forn
Un plat senzill i ràpid de fer per a un manú diari. Especialment per nens que els hi costa menjar verdura.
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 patates
- 1 esvergínia
- 1 carbassó
- Raig d’oli d’oliva
- Polsim de sal i pebre
- 100g de formatge de cabra
- Polsim de cúrcuma i nou moscada.
2 racions
Elaboració
Tallem les verdures a làmines 1/2 cm i les col·loquem en una safata per anar al forn per capes de baix a d’alt: patata, esvergínia i carbassó. Afegim un raig d’oli d’oliva, sal i pebre i posem la safata al forn.
Quan el carbassó es vegi cuit, treguem la plata i cobrim les verdures amb formatge ratllat un polsim de cúrcuma i nou moscada.
Tornem a posar la safata al forn i deixem que el formatge es torri.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4506 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.