Crestes de flor de carbassó

Als nens els hi agraden les receptes bàsiques amb pocs ingredients . Aquesta és senzilla i ràpida per a sortir del pas i agrada a tothom.

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 20 flors de carbassó
  • 2 ous de pagués
  • 250 g de Farina
  • 250 ml de llet
  • Sal i pebre
  • Oli de gira-sol

4 racions

Elaboració

Primer netejarem la flor treguent la corol•la i el pistil. Si la netegem a raig d’aigua caldrà escorre-les amb centrifugadora o deixant-les unes hores dins la nevera (nofrost) perquè al coure-les no esquitxin.
La preparació de la massa per arrebossar és la mateixa que per les creps poder un pel més espessa. El gruix de l’arrebossat que ens quedarà dependrà d’ho espessa que fem la massa.
Per fer la massa sense que ens quedin engruts, batarem els ous dins un bol i seguidament afegirem la farina. Afegirem un raig de llet tan sols per fer una massa espessa com per fer pa. Remanarem fins que ens quedi una massa homogènia i seguidament abocaren un altra raig de llet i tornarem a remanar fins que ens quedi de nou la massa homogènia, que ara ja serà menys espessa. Seguirem fent la mateixa operació fins que ens quedi un líquid una mica dens.
Salpebrem i afegirem les flors en el bol procurant que quedin ben sucades de fora i de dins.
Fregirem les flors en una paella amb oli de gira-sol ben calent i les reservarem en una escorredora perquè perdin l’excés d’oli.
Si es volen menjar cruixents s’han de menjar de seguida o escalfar-les al forn.

20min

Notes

Normalment aquest plat va farcit amb formatge o altres condiments . Aquesta recepta és un plat lleuger que conserva el sabor de la flor. Per això pot convina amb qualsevol altre ingredient.


Recepta de cuina de Crestes de flor de carbassó

Flor de carbassó

Recepta de cuina de Crestes de flor de carbassó

Crestes de flor de carbassó

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2408 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: