Magenca saltada a la basca
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Fritada
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de magenca
- Un all laminat
- Oli d'oliva
- Sal
- Un bitxo petit
1 racions
Utensilis
Una paella mitjana
Una espàtula de fusta
Elaboració
En una paella mitjana amb un raig d'oli d'oliva, sofregim un all laminat i un bitxo petit.
Quan l'all ja comenci a estar daurat, afegim la magenca amb un pessic de sal, i amb l'espàtula de fusta anem remenant durant quatre minuts.
Ho retirem i escorrem bé, i ja ho tenim a punt per servir a taula.
30min
Notes
Aquesta recepta la fem per una persona, però la podem fer per tantes persones com seguin a taula.
La magenca només la podem trobar en peixateries molt selectes, durant el mes de Febrer.
La magenca també la coneixem amb el nom de peixet per la truita, o xanguet.
Etiquetes: La cuina de la magenca Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2337 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.