Magenca saltada a la basca

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de magenca
  • Un all laminat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Un bitxo petit

1 racions

Utensilis

Una paella mitjana
Una espàtula de fusta

Elaboració

En una paella mitjana amb un raig d'oli d'oliva, sofregim un all laminat i un bitxo petit.
Quan l'all ja comenci a estar daurat, afegim la magenca amb un pessic de sal, i amb l'espàtula de fusta anem remenant durant quatre minuts.
Ho retirem i escorrem bé, i ja ho tenim a punt per servir a taula.

30min

Notes

Aquesta recepta la fem per una persona, però la podem fer per tantes persones com seguin a taula.
La magenca només la podem trobar en peixateries molt selectes, durant el mes de Febrer.
La magenca també la coneixem amb el nom de peixet per la truita, o xanguet.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2608 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: