Gules a la basca

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una capsa de gules congelades
  • Dos alls laminats
  • Un bitxo
  • Oli d'oliva
  • Sal

1 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida mitjana
Una espàtula de fusta
Una tapa per la cassola
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, deixem descongelar les gules a la nevera d'un dia per altre.
En el moment de fer-les. fiquem un raig d'oli d'oliva a la cassola, juntament amb els alls laminats i el bitxo.
Quan els alls comencen a estar daurats, afegim les gules amb un polsim de sal, amb l'ajud de l'espàtula de fusta donem unes voltes durant uns dos minuts, tapem la cassola amb la tapa, i ja ho podem treure a taula amb la cassola tapada i un plat de fusta a sota, per no cremar-nos.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1963 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: