Gules a la basca
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una capsa de gules congelades
- Dos alls laminats
- Un bitxo
- Oli d'oliva
- Sal
1 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa de mida mitjana
Una espàtula de fusta
Una tapa per la cassola
Un plat de fusta
Elaboració
Primerament, deixem descongelar les gules a la nevera d'un dia per altre.
En el moment de fer-les. fiquem un raig d'oli d'oliva a la cassola, juntament amb els alls laminats i el bitxo.
Quan els alls comencen a estar daurats, afegim les gules amb un polsim de sal, amb l'ajud de l'espàtula de fusta donem unes voltes durant uns dos minuts, tapem la cassola amb la tapa, i ja ho podem treure a taula amb la cassola tapada i un plat de fusta a sota, per no cremar-nos.
30min
Etiquetes:
Cuina marinera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1963 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.