Tàrtar de salmó
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de salmó fresc
- 2 ous durs
- 1 alvocat
- 25 g de tàperes
- mitja llimona
Per l'amanit:
- 4 o 5 cullerades d'oli
- 1 culleradeta de postres de salsa de soja
- 1 culleradeta de postres de mostassa a l'antiga
- 1 culleradeta i mitja de postres de salsa Worcestershire (Perrins)
- Mitja culleradeta de cafè de salsa Tabasco
- Pebre negre molt
- Polsim de sal
6 racions
Utensilis
Cèrcol
Elaboració
Renteu i eixugueu el salmó, retireu-ne la pell i vigileu que no tingui cap espina.
Picar amb ganivet (no ho feu amb cap màquina) el salmó, els ous, les tàperes i l'alvocat. Ho barregeu tot. Reserveu a la nevera fins abans d'emplatar.
Per l'amanit, en un bol, hi poseu els ingredients amb les mides que us he posat, l'oli, la salsa de soja, la mostassa, la salsa Worcestershire (Perrins), el Tabasco (segons us agradi el picant), la llimona, el polsim de pebre negre molt i el polsim de sal. Ho emulsionarem bé. Ho reserveu.
Abans de menjar, barregeu l'amanit amb els salmó i resta d'ingredients que tenim picats. Ho emplateu amb un cèrcol.
Es pot servir amb una mica poma, canonges, ruca, etc. Que no faltin les torradetes.
30min
Notes
Aquesta recepta també la podeu fer amb tonyina fresca.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1943 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.