Turbot amb hortalisses al forn
Plat de Peix. Es pot fer amb turbot o rèmol i es va amb hortalisses al forn.
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un turbot o un rèmol de 1,2/1,6 k
- 4 Patates
- 1 Porro
- 2 Cebes
- 4 Alls
- 1 Fonoll
- 2 xirivies
- Oli
- Julivert
- Sal
- Pebre negre
- 1 got de vi blanc
- 1 got de fumet
- Picada (sal, all, julivert.) en cru al sortir del forn.
- Herbes: hem posat farigola, alfàbrega, julivert, cebollí, i anet.
4 racions
Elaboració
Cuinem,
Rentem el turbot que ens han marcat tot sencer a la peixeteria.
En una plata hi posem un raig d’oli, i a sobre les patates tallades a rodanxes, les cebes talledes en juliana, el porro tallat en rodanxes i el fonoll tallat en juliana, i el julivert picat. Les xirivies en trossos. I salpebrem.
Els posem herbes a sobre, julivert, farigola, romaní i llorer, i un raig d’oli per sobre.
Els enfornem durant 10 minuts a 180º.
Passats els 10 minuts hi posem el peix a sobre, li posem unes rodanxes de llimona a sobre, sal, pebre negre i oli. Hi posem herbes al gust. I enfornem 40 minuts, a 180º.
1h 30min
Notes
El fonoll i la xirivia són opcionals, però els gust tan sorprenent que hi donen, són un punt extra al plat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1887 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.