Pastís de Patata
Pastís de Patata inspirat amb La Causa peruana.
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Perú
Estació: estiu tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Ingredients,
- 4 patates, 1,1 k aproximadament.
- 4 llaunes de tonyina,
- 4 ous, 4 avocats,
- Uns cogombres petits envinagrats,
- Olives verdes millor farcides, maionesa,
- Pebrot vermell escalivat morró,
- Oli, sal, pebre blanc,
- Nou moscada i mantega.
- Per a guarnir: ceba figueres, ou dur, olives negres,
- Tomàquets sherry i cebollí. Oli, sal pebre negre i orenga,
- I uns fruits secs per a donar una mica de cruixent. Anous, avellanes, ..(picats)
6 racions
Elaboració
Preparem els ingredients:
- Bullim les patates amb la pell. Uns 40 minuts.
- Bullim 4 ous. 10 minuts.
- Obrim 3 o 4 llaunes de tonyina
- Tallem un cogombres petits avinagrats en trossos força petits.
- Fem una maionesa, o la comprem si no teniu temps.
- Escalibem uns pebrots vermells, o obrim una llauna.
Preparem el pastís:
- Un cop bullides les patates, encara calentes les pelem. I les posem en un
bol on les xafarem. Els hi posem mantega, pebre blanc, nou moscada i sal.
Posem les patates a la nevera, per a que s’endureixin una mica.
- Piquem els ous, les olives verdes (farcides) en tres trossos, la tonyina esmicolada
i el pebrot vermell escalibat en daus petits. Ho posem tot en un bol i ho barrejarem
amb una mica de maionesa.
Dintre d’un motlle, un cèrcol de llauna o plastic, millor transparent, posem una
capa de patata d’un centímetre i mig. A sobre hi posem una capa d’advocat de 3 o 4 milímetres,
i una capa de farcit, d’un centímetre.
Continuem amb una capa de patata, un centímetre i mig. Una capa d’advocats tallats en
un gruix de 3 o 4 milímetres i una capa de farcit de 1 cm i per acabar una altra capa de
patata de 1, 5 cms. Ho cobrim amb maionesa. I per sobre hi posem ou dur, ceba vermella
en juliana, olives negre, cebollí i algún tomàquet sherry i julivert i orenga.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5496 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.