Tiramisú
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 tassa de cafè express
- 1 culleradeta de ratlladura de llimona
- 2 cullerades de conyac o amaretto
- 150 gr de melindros
- 250 de formatge mascarpone
- 3 cullerades de sucre
- 5 cullerades de llet sencera
- 120 gr de nata per muntar
- Cacau en pols per decorar
8 racions
Elaboració
Per començar barrejarem el cafè fred amb el conyac. Després col.locarem els melindros sobre una safata o plan gran i els mullarem amb la barreja de cafè i conyac. En un bol posarem el sucre i el formatge mascarpone i ho batrem fins que quedi una massa homogènia. A poc a poc afegirem la llet i la ratlladura de llimona, reservarem. En un altre bol muntarem la nata i l'afegirem a la massa obtinguda anteriorment amb compte, barrejant d'abaix a dalt. En una safata col.locarem la meitat dels melindros cobrint la safata i per sobre hi posarem la meitat de la crema que haurem obtingut, després col.locarem la resta de melindros i la resta de crema. Posarem el tiramisú a la nevera unes 4 hores, jo el vaig deixar tota la nit. Una mica abans de servir hi poseu cacau en pols tamissat per sobre.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1468 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.