Cuina d'aprofitament

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tall d'emperador sobrer d l'última barbacoa (congelat)
  • 1 patata petita
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba petita (o les verduretes que ens vinguin de gust)
  • maionesa al gust

1 racions

Utensilis

- L'estri de fer papillota al microones.

Elaboració

Amb l'estri que tinc per a cuinar al vapor al microones (veure fotografia) he posat un dit d'aigua, les verdures netes i tallades i un rajolí d'oli.
Per la quantitat que veieu he posat 5 minuts a potència màxima. Un cop treta la verdura punxeu per a veure si està tendre, i si no ho està un parell de minuts més.
Després he descongelat el tall que tenia d'emperador.

15min

Notes

No es tracta de cap recepta novedosa, només per a veure que no ens ha de fer mandra preparar-nos una bona verdura en poc temps i alhora aprofitar tot aquell menjar que ens sobra.
Avui, excepcionalment, he dinat sola i en un moment ho he tingut fet. Després maionesa al gust!


Recepta de cuina de Cuina d'aprofitament

El plat

Recepta de cuina de Cuina d'aprofitament

L'estri

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1989 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: