Tiramisú
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 250 grams de formatge Mascarpone
- 100 grams de sucre (4 cullerades soperes)
- 1 rovell d'ou, clara muntada (opcional)
- Cafè
- Xocolata negra en pols
- 28 melindros
Elaboració
Primer, batem el sucre, el formatge, el rovell i la clara muntada fins a obtenir una mescla uniforme. A continuació preparem una tassa de cafè.
Aleshores, posem en un motlle una capa de melindros remullats lleugerament de cafè. Aquests els cobrim amb la meitat del preparat de formatge. Seguidament, posem una altra capa de melindros i l'altra meitat del preparat del formatge. Finalment ho deixem refredar a la nevera i en el moment de servir empolvorem la superfície del pastís amb xocolata en pols.
Etiquetes: Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2716 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.