Amanida de pasta fresca amb bolets

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 gr. de pasta fresca d'espinacs
  • 200 gr. de pasta fresca de pastanaga
  • 200 gr. de pasta fresca d'ou
  • 300 gr. de bolets de la temporada de mida petita
  • 60 gr de mantega
  • 2 grans d'all, julivert, sal i oli
  • 1 dl.i mig d'oli, 1/2 dl. de vinagre de xerès, sal i pebre per fer una vinagreta

4 racions

Utensilis

Una olla
Una paella
Un morter

Elaboració

Feu bullir la pasta amb força aigua i sal durant 3 o 4 minuts (ha de quedar "al dente"). Escorreu-la de seguida i afegiu-hi la mantega desfeta. Fregiu els bolets amb una mica d'oli, un cop cuits, tireu-hi per sobre el julivert i l'all ben picats. Bateu molt bé els ingredients de la vinagreta. Col.loqueu en una plata rodona la pasta amb els bolets a sobre amaniu-ho tot amb la vinagreta. Si voleu decoreu el plat posant-hi al voltant enciam en juliana.

20min

Notes

Jo la vinagreta la faix posan tots els ingredients en un pot de vidre mitjà tapat i batent amb la mà molt fort


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2069 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: