Amanida de pasta fresca amb bolets
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Espanya
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 200 gr. de pasta fresca d'espinacs
- 200 gr. de pasta fresca de pastanaga
- 200 gr. de pasta fresca d'ou
- 300 gr. de bolets de la temporada de mida petita
- 60 gr de mantega
- 2 grans d'all, julivert, sal i oli
- 1 dl.i mig d'oli, 1/2 dl. de vinagre de xerès, sal i pebre per fer una vinagreta
4 racions
Utensilis
Una olla
Una paella
Un morter
Elaboració
Feu bullir la pasta amb força aigua i sal durant 3 o 4 minuts (ha de quedar "al dente"). Escorreu-la de seguida i afegiu-hi la mantega desfeta. Fregiu els bolets amb una mica d'oli, un cop cuits, tireu-hi per sobre el julivert i l'all ben picats. Bateu molt bé els ingredients de la vinagreta. Col.loqueu en una plata rodona la pasta amb els bolets a sobre amaniu-ho tot amb la vinagreta. Si voleu decoreu el plat posant-hi al voltant enciam en juliana.
20min
Notes
Jo la vinagreta la faix posan tots els ingredients en un pot de vidre mitjà tapat i batent amb la mà molt fort
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2069 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.