Coc Ràpid de Casa

Ingredients

  • 1 iogurt de llimona (o natural) (125grs)
  • 2 mesures del iogurt de sucre
  • 3 mesures del iogurt de farina
  • 1/2 mesura del iogurt d'oli de gira-sol
  • 1 sobre de llevadura Royal (16grs)
  • 3 ous
  • Una cullerada de sucre avainillat
  • Un polset de sal (perquè pugi la massa)
  • Mantega (o oli) i farina per cobrir el motlle

4 racions

Utensilis

Tamissador: perquè la farina quedi ben airejada i no es fagin grumolls. En el cas que no tingueu un tamissador podeu utilitzar un colador.

Elaboració

Engeguem el forn a una temperatura de 150ºC perquè es vagi escalfant mentre preparem el pastís.
Aboquem el contingut del iogurt en un recipient on barrejarem la resta d'ingredients. Netegem i eixuguem el mateix pot del iogurt perquè no s'hi enganxin la resta d'ingredients ja que el farem servir de mesura.
Afegim els ous al iogurt i dues mesures de iogurt plenes de sucre i ho remenem. Barregem la farina (3 mesures de iogurt) amb la llevadura, i ho passem pel tamissador, ho incorporem a la mescla anterior i seguim barrejant. Afegim l'oli de gira-sol, el sucre avainillat i un polset de sal. Remenem bé fins que tots els ingredients quedin ben barrejats, el millor és fer-ho amb un batedor de varetes manual.
Escampem mantega o oli per la superfície del motlle i ho empolsem amb farina, per evitar que el coc s'enganxi a les parets.
Aboquem la mescla al motlle i el posem al forn, el situem a mitja alçada, entre 150 i 170ºC (si el vostre forn disposa de l'opció de ventilador amb escalfor a dalt i baix la seleccioneu).
El temps aproximat de cocció és de 45 minuts tot i que és relatiu al tipus de forn i la potència. Quan ens sembli que ja està cuit punxem la massa, si traiem el punxó sec el pastís està llest, sinó s'haurà de coure una mica més.

55min


Recepta de cuina de Coc Ràpid de Casa

Aspecte de la molla

Foto de Josuè O'Donell

Recepta de cuina de Coc Ràpid de Casa

Ensucrat

Foto de Josuè O'Donell

Recepta de cuina de Coc Ràpid de Casa

FELIÇ ST. MARC!!

Foto de Yolanda grau

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

46210 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Albert López Gracia diu:
Ho he provat i es molt fàcil de fer i el resultat es insuperable.
He susbtituit el sucre per fructosa ( 1 mida de iogurt ), perquè soc diabètic.
Deliciós
Mercés
Cecilia Nogués Granados diu:
Le fet algunes vegades i sempre amb queda ganes per torna-lo ha repetí.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: