Com coure els cigrons a casa
Recepta que explica com hem de coure els cigrons seca a casa peruè ens quedin tous i gustosos.
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre litres d'aigua mineral
- 300 grams de cigrons de bona qualitat
- Bicarbonat
- Sal
- Un tros de branca d'api
- Una ceba mitjana pelada
- Una fulla de llorer
- Una pastanaga pelada de mida mitjana
4 racions
Utensilis
Una olla de mida mitjana
Una escorredora
Un atuell de plàstic amb tapa
Un bol de vidre gran
Elaboració
La nit abans de coure els cigrons, posem dos litres d'aigua mineral i una cullera de les de postre amb bicarbonat, i posem els cigrons a remullar durant tota la nit.
En el moment de coure els cigrons en una olla mitjana, posem dos litres d'aigua mineral, la fulla de llorer, la ceba pelada, la pastanaga tallada en tres trossos, el tros de branca d'api, i fem que arrenqui a bullir amb el foc mitjà, i tot seguit quan ja bull, hi afegim els cigrons escorreguts, i amb l'olla tapada, deixem que vagin coent-se fins que els cigrons estiguin cuits al nostre gust, corregim de sal, i ja els tenim llestos per fer el plat que vulguem, o fins i tot els podem guardar en un atuell amb tapa a la nevera.
1h 10min
Notes
Si quan feu aquesta recepta no us agrada trobar les verdures barrejades amb els cigrons, podeu posar les verdures dintre d'una bossa de malla, i la lligueu a una nansa de l'olla.
Etiquetes: Cigrons cuits a casa Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3191 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.