Tartaletes de fruita
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 3 kiwis grocs
- 400 ml de beguda de civada
- La ratlladura d'una llimona
- 20 grams de panses
- 1 cullerada no molt plena d'agar agar
Base de les tartaletes:
- 150 grams de farina
- 50 ml. d'oli d'oliva
- 7-8 cullerades d'aigua
12 racions
Elaboració
Per fer la base es posa la farina en forma de volcà damunt del marbre i s'hi barreja l'oli fins que ens quedi com arena.
Després s'hi afegeix l'aigua, sense amassar gaire fort. I es deixa reposar durant 30 minuts. Després es posa la massa en els motlles de tartaletes, es posa un pes damunt (llegums) i es cou al forn aproximadament 15 min.
Mentre es posa a bullir la beguda de civada amb la ratlladura de llimona i l'agar agar durant 8 minuts. Es pelen els kiwis i es tallen a rodanxes.
Es reparteixen les panses per damunt les tartaletes ja cuites, es posa una primera capa de kiwi i s'omple amb la beguda de civada i agar agar. Es deixa quallar uns 5 minuts i s'acaba d'omplir amb la resta de kiwis.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3041 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.