Clotxa mini

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 pans petits individuals
  • 2 arengades
  • 2 tomàquet
  • 1 ceba
  • 2 dents d'all
  • oli d'oliva
  • vinagre

2 racions

Elaboració

Dessalarem l'arengada tal com vaig eplicar: dues hores en un recipient cuberta de llet.
L'escaterem amb paper de cuina. La fregirem amb l'oli d'oliva i els alls.
A l'últim moment hi abocarem un raig de vinagre i taparem uns minuts.
La traurem i l'esmicolarem. Pelarem els alls.
Fregirem el tomàquets i la ceba en el mateix oli de l'arengada.
Partirem els panets tal com es veu a la fotografia i traurem la molla.
Hi posarem a dins l'arengada esmicolada, el tomàquet, la ceba i l'all.
Ho amanirem amb oli d'oliva.

20min

Notes

Aquest plat és típic de la Ribera d'Ebre. El menjaven els pagesos quan anaven al tros.
Però la fan més gran: com un panet de 1/2 k. Quan la varem menjar ens va resultar massa. I vaig pensar que quan la fés a casa seria més petita.
Aquí la teniu. L'he servit amb una peça de terrissa de Miravet, on hi ha molts terrissaires, i un bon vi de la zona.


Recepta de cuina de Clotxa mini
Clotxa mini
per Nani Nolla
Recepta de cuina de Clotxa mini
Han d'estar cubertes de llet
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2350 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: