Llom a la meva manera

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg. de llom
  • 2 gots de vi "Ribeiro"
  • 1 cullerada de Micena
  • 1/2 ampolla de crema de llet
  • 2 cullerades de formatge rratllat
  • Oli, pebre i sal

6 racions

Utensilis

1 Paella
1 safata per el forn

Elaboració

Es salpebre el llom i es deixa amb adob 1/2 hora.
Es passa per la paella per adorar-lo una mica.
Es treu i en la mateixa paella es fa la salsa.
Afegir a la paella el vi, la micena, la crema de llet i el formatge.
Es remena a poc a poc.
Es posa el llom en una safata i es tira la salsa pel d'amunt.
Es cou al forn 25 minuts.

1h 10min

Notes

Es pot acompanyar amb un puré de patates


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

998 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: