Llom a la meva manera
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 Kg. de llom
- 2 gots de vi "Ribeiro"
- 1 cullerada de Micena
- 1/2 ampolla de crema de llet
- 2 cullerades de formatge rratllat
- Oli, pebre i sal
6 racions
Utensilis
1 Paella
1 safata per el forn
Elaboració
Es salpebre el llom i es deixa amb adob 1/2 hora.
Es passa per la paella per adorar-lo una mica.
Es treu i en la mateixa paella es fa la salsa.
Afegir a la paella el vi, la micena, la crema de llet i el formatge.
Es remena a poc a poc.
Es posa el llom en una safata i es tira la salsa pel d'amunt.
Es cou al forn 25 minuts.
1h 10min
Notes
Es pot acompanyar amb un puré de patates
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
998 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.