Cargols a la gormanta

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kilo de cargols limpios con agua
  • meio vaso de aceite
  • sal y un poco de gindilla un corrito de coñat
  • un vaso de leche con una cuchara grande de arina de trigo ademasuna cuchara pequeña de azucar todo revuelto

4 racions

Elaboració

- se ponen a freir los caracoles en la sarten con la sal y la guindilla tambien el coñact
unos 12 minutos
- a continuacion se le añade el vaso de leche, mesclada con el aceite y el azucar
- asi durante 5 minutos se debe remover sin parar hasta que la pasta se omegenee con los caracoles
-ya se puede servir

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2033 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ceshe E diu:
Jaume!! sóc la Cristina, que bo!! has introduït les receptes... Enhorabona! Ens veiem a l'Omnia :-)

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: