Pa de civada
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de farina de blat
- 300 g d'aigua
- 25 g de llevat fresc
- civada
- sal
Elaboració
Desfarem el llevat a l'aigua i l'abocarem a la farina que tindrem en un bol.
Ho pastarem ben pastat i salarem al gust.
Amb un ganivet tallarem la massa obtinguda en parts segons la mida que vulguem dels pans.
Un cop fetes les boles les sucarem en aigua només per la meitat i les arrebossarem amb la civada.
Deixarem reposar un parell d'hores.
Realment vam posar 25 g de llevat perquè augmentés la massa abans (per fer la demostració).
Si fem reposar dues hores només caldrà afegir uns 5 g de llevat.
Posarem el forn a uns 250º.
Les courem amb el forn ben calent a 180º durant uns 20/25 minuts.
Haurem de controlar perquè cada forn és ben diferent.
Amb aquesta mateixa massa també varem fer coques de recapte afegint pebrot i aubergínia escalivats, formatge, olives, tonyna i d'altres.
També al fer-la aquesta massa pot portar orenga i altres espècies al gust.
40min
Notes
Aquests pans els vam fer ahir en la trobada que organitza l'Ada Parellada en el "Mans i pans" i ens ho vam passar d'allò més bé.
És una barreja de fer pa i després l'Eva Moreno ensenya a fer massatges eròtics amb la resta de massa que queda.
A l'acabar vam fer un xerrada sobre la importància del menjar i del sexe a la vida, tot menjant allò que haviem preparat acompanyat d'un bo vi.
Érem un grup de 15 que vam gaudir molt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1998 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.