Cirvia amb patates i espinacs al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 600 grams de cirvia tallada a filets
- tres patatas mitjanas
- un manat d'espinacs
- dos tomàquets
- una cullerada de panses
- una cullerada de pinyons
- Oli d'oliva verge
- sal
- pebre
- un got d'aigua
4 racions
Elaboració
Talleu les patates en rodanxes fines i disposeu-les en una plata.
Salpebreules i ruixeu-les amb un bon rajolí d'oli un got d'aigua.
Enforneu-les al forn a 180º duran 15 minuts.
Netegeu i piqueu els espinacs, salteu-los en una mica d'oli i saleu-los.
Col·loqueu-los a sobre de les patates.
Disposeu els filets de cirvia prèviament sobre els espinacs i enforneu-ho cinc minuts més.
Salteu el tomàquet pelat i tallat a daus, els pinyons i les panses.
Al servir, repartiu aquest sofregit sobre el pix.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1317 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.