Bacallà de quaresma
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Ingredients
- 8 talls de bacallà remullat (morro o llom)
- 1 ceba 1 llimona
- 4 carxofes
- Julivert
- 2 all50
- 50 gr d'ametlles
- 50 gr d'avellanes
- Oli d'oliva
- Sal
- 4 ous durs
Elaboració
Enfarineu el bacallà, i daureu-lo en una cassola amb oli ben calent
Tot seguit, retireu el bacallà, afegiu-hi la ceba rallada i deixeu-la enrossir.
Mentrestant, poseu en un pot les ametlles les avellanes, el julivert l'all i ho triturem tot. Quan la ceba estigui ben rossa incorporeu-hi las carxofes tallades a quarts que prèviament haureu tingut en aigua amb el suc de la llimona per evitar que s'ennegreixin.
Quan les carxofes estiguin daurades afegiu-hi el bacallà i una mica d'aigua tèbia.
Desprès afegiu una mica d'aigua a la picada i incorporeu-la a la cassola.
Deixe-ho coure duran 15 minuts.
A continuació, afegiu-hi el ous durs hi deixe-ho coure dos minuts més.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
13101 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.