Macarrons al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 350 gr. de macarrons
  • 200 gr. de carn magra picada
  • 350 gr. de tomàquet triturat
  • 2 dents d'any
  • 1 albergínia
  • 1 seva
  • 1 carbassó
  • 8 cullerades de formatge rallat
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Utensilis

1 ganivet
1 paella
1 olla
1 colador
1 platera pel forn

Elaboració

Talla l'albergínia i el carbassó en daus.
Pica la seva i els anys i sofregeix en una paella amb oli durant uns 6 minuts.
Afegeix el tomàquet triturat i quan estigui fet afegeix els daus d'albergínia i carbassó, sal i pebre. Retirar a part.
Amb el mateix oli fregeix la carn picada i afegeix la salsa.
En una olla amb aigua i sal, bullir els macarrons al dente i passeu-los pel colador.
Posar en una platera que vagi al forn els macarrons i els barregeu amb la salsa, afegiu el formatge rallat per sobre i posar al for per tal de gratinar-los.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1723 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: