Macarrons al forn
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 gr. de macarrons
- 200 gr. de carn magra picada
- 350 gr. de tomàquet triturat
- 2 dents d'any
- 1 albergínia
- 1 seva
- 1 carbassó
- 8 cullerades de formatge rallat
- Oli, sal i pebre
4 racions
Utensilis
1 ganivet
1 paella
1 olla
1 colador
1 platera pel forn
Elaboració
Talla l'albergínia i el carbassó en daus.
Pica la seva i els anys i sofregeix en una paella amb oli durant uns 6 minuts.
Afegeix el tomàquet triturat i quan estigui fet afegeix els daus d'albergínia i carbassó, sal i pebre. Retirar a part.
Amb el mateix oli fregeix la carn picada i afegeix la salsa.
En una olla amb aigua i sal, bullir els macarrons al dente i passeu-los pel colador.
Posar en una platera que vagi al forn els macarrons i els barregeu amb la salsa, afegiu el formatge rallat per sobre i posar al for per tal de gratinar-los.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1723 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.