Canelons de pernil dolc
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Ingredients
- 12 talls de pernil dolc,
- 300 gr de tonyina de llaune escorreguda,
- 6 palets de mar,
- 200 cc de salsa rossa casolana,
- Salsa de tomaca casolana,
- 2 ous dus,
- Tomacas xerri,
- Olives farcides,
Utensilis
Pata
Elaboració
fem una pasta amb la tonyina esmicolada,la salsa de tomaca, els palets de mar tallats mol petits 1'ou dur i 1 la clara rallada,
Farcim el pernil dols iho posem en una plata bonica i tirem la salsa rossa pel damunt,ho adornem amb el tomacas xerri las olivas talladas a rodonas, i el rovell de l'ou fen mimosa pel damunt.
Els posem ala nevera.
35min
Etiquetes: Aperitiu Canelons Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6448 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.