Melitzanosaláta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Grècia
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • aubergínia escalivada
  • 1 cullerada (sopa) d'oli d'oliva
  • 1 cullerada (sopa) de suc de llimona
  • 100 g d'iogurt natural
  • 1 cullerada (postres) d'all picat
  • 1 cullerada (cafè) de comí en pols
  • sal i pebre al gust
  • 1 cullerada (sopa) de julivert

6 racions

Elaboració

Barrejarem tots els ingredients i els aixafarem amb una forquilla.
Els posarem en un bol i servirem.

Notes

Aquest aperitiu s'acompanya de pa de pita o d'altres galetes salades.
També pot servir per acompanyar qualsevol altre plat.
Es tracta d'una menja grega que se sol fer amb iogurt només a les illes.
Aquí l'hem servit amb unes fulles de figuera per a recordar el flaire que fan les illes als mesos d'agost i setembre quan el fruit està madur.


Recepta de cuina de Melitzanosaláta
Servit
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1534 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
La textura es de crema o de paté?
Nani Nolla diu:
Hola Joshua,
La textura és la d'una aubergínia escalivada però amb més consistència.
Josuè O'Donell diu:
Gràcies Nani,

En alguns llocs he vist que ho traduïen com a paté d'albergínia i en d'altres coma crema d'albergínia. Per això t'ho preguntava.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: