Melitzanosaláta
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Grècia
Estació: estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- aubergínia escalivada
- 1 cullerada (sopa) d'oli d'oliva
- 1 cullerada (sopa) de suc de llimona
- 100 g d'iogurt natural
- 1 cullerada (postres) d'all picat
- 1 cullerada (cafè) de comí en pols
- sal i pebre al gust
- 1 cullerada (sopa) de julivert
6 racions
Elaboració
Barrejarem tots els ingredients i els aixafarem amb una forquilla.
Els posarem en un bol i servirem.
Notes
Aquest aperitiu s'acompanya de pa de pita o d'altres galetes salades.
També pot servir per acompanyar qualsevol altre plat.
Es tracta d'una menja grega que se sol fer amb iogurt només a les illes.
Aquí l'hem servit amb unes fulles de figuera per a recordar el flaire que fan les illes als mesos d'agost i setembre quan el fruit està madur.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1534 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.