Amanida d'api i mongetes verdes
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kilo de mongetes verdes
- 250 gr. d'api
- 8 cogombres en vinagre
- 1 enciam
- Oli d'oliva, vinagre de sidra i sal
4 racions
Utensilis
1 Olla mitjana
1 ganivet
1 platera d'amanides
Elaboració
Bullir en un litre d'aigua les mongetes verdes.
Tallar l'api ben net en làmines fines.
Barrejar l'api i els cogombres tallats .
Posar en una platera especial per amanides, les mongetes verdes com a base, posar per sobre la barreja d'api i cogombre, l'enciam tallat i amanir amb una cullerada sopera d'oli una de vinagre de sidra i sal al gust.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1109 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.