Bacallà en llit d'espinacs i mongetes
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 lloms de bacallà
- 4 racions d'espinacs
- 1 pot de mongetes blanques en conserva
- All i oli
- Sal, oli i pebre
4 racions
Elaboració
Primer marcarem els lloms de bacallà per les dues bandes a la paella i els reservarem. En aquesta mateixa paella fregirem els allets a foc suau per tal que no es cremin i quedin amargs. Afegirem els espinacs i quan estiguin fets inclourem les mongetes blanques netes. Posar sal i una mica de pebre al gust.
Un cop tot estigui preparat, agafarem una safata que es pugui posar al forn i farem el llit d'espinacs i mongetes. Posarem a sobre els lloms de bacallà i al cap damunt de tot posarem all-i-oli fet per nosaltres (amb la batedora: un ou, un all i oli vegetal, ja que no queda tan fort).
Ho deixarem gratinar tot al forn uns 20 minuts a 200º. Bon profit!
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2222 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.