Calamars farcits de musclos

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de calamars mitjans
  • 1/2 kg de musclos
  • 3 ous durs
  • 2 cebes
  • 2 pebrots verds
  • 2 dents d'all
  • 5 cullerades soperes de tomàquet fregit
  • 1 gotet de vi blanc
  • Sal, pebre i julivert

3 racions

Elaboració

Començarem preparant el farcit dels calamars. En primer lloc cal bullir els musclos, reservar el brou i tallar-los a trossets ben petits. Tot seguit s'ha de sofregir una ceba, quan estigui mig feta afegir els pebrots verds trossejats i les potetes dels calamars. Al mateix temps podem anar coient els ours durs i tallar-los ben menuts. Un cop ho tinguem tot fet, cal afegir tots aquests ingredients en una mateixa paella. Ficar sal i pebre al gust.
Amb una cullereta de cafè hem de farcir els calamars crus amb aquesta barreja i els tancarem amb un escuradents. Els daurarem en una paella amb oli d'oliva i els reservarem.
Paral·lelament, farem un sofregit amb l'altra ceba i els alls i els afegirem als calamars juntament amb el tomàquet, el vi blanc i una mica del brou que hem reservat de bullir els musclos.
Afegirem els calamars farcits i ho deixarem fent xup-xup 15 minuts. Uns cinc minuts abans de servir-ho afegim el julivert ben picadet. Bon profit!

45min


Recepta de cuina de Calamars farcits de musclos

Els calamars fent xup-xup

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1787 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Angels Sancho Llatse diu:
Em sembla mol interesant, la fare aquet diumenge
Caragoleta de Lleida diu:
Què tal et van sortir Angels?

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: