Calamars farcits de musclos
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 kg de calamars mitjans
- 1/2 kg de musclos
- 3 ous durs
- 2 cebes
- 2 pebrots verds
- 2 dents d'all
- 5 cullerades soperes de tomàquet fregit
- 1 gotet de vi blanc
- Sal, pebre i julivert
3 racions
Elaboració
Començarem preparant el farcit dels calamars. En primer lloc cal bullir els musclos, reservar el brou i tallar-los a trossets ben petits. Tot seguit s'ha de sofregir una ceba, quan estigui mig feta afegir els pebrots verds trossejats i les potetes dels calamars. Al mateix temps podem anar coient els ours durs i tallar-los ben menuts. Un cop ho tinguem tot fet, cal afegir tots aquests ingredients en una mateixa paella. Ficar sal i pebre al gust.
Amb una cullereta de cafè hem de farcir els calamars crus amb aquesta barreja i els tancarem amb un escuradents. Els daurarem en una paella amb oli d'oliva i els reservarem.
Paral·lelament, farem un sofregit amb l'altra ceba i els alls i els afegirem als calamars juntament amb el tomàquet, el vi blanc i una mica del brou que hem reservat de bullir els musclos.
Afegirem els calamars farcits i ho deixarem fent xup-xup 15 minuts. Uns cinc minuts abans de servir-ho afegim el julivert ben picadet. Bon profit!
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1787 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.