Escamarlanets amb all i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Primer de tot posem una paella al foc amb oli de oliva a escalfar
Preparem el all i julivart picats en un plat, tots dos barrejats
Un cop calent el oli de la paella i tirem els escamarlanets i els salem una mica
Donem unes voltes que es fregeixin , no massa , ja que son petits i nessessiten poca cocció
El el momento abans de treure del foc i afegim el all i julivert per sobre i remenem be a fi que es reparteixi el all i julivert
En aquest momento, cap a taula.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se