Musclos de roca amb vinagreta de mel i romaní

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot rentem be els muslos i en traiem les barbes
Els escorrem be i els posem en un cassó a obrir al vapor
Mentrestant fem la vinagreta amb el oli, el vinagre i el pebre
Un cop ben barrejada la vinagreta aquesta, agafem la cullera amb la mel i la escalfem una mica per sota la cullera, la afegim a la vinagreta i remenem be
Ara afegim el romaní i mesclem tot plegat
Deixem reposar aquesta vinagreta
Mentrestant escorrem be els musclos i els posem en un plat reservant cada un amb la clova que te la carn
Ara i escampem la vinagreta per sobre i a gaudir de un bon aperitiu.

30min

Notes

He apunta , rentar els musclos, però puntualitzo que si son naturals de roca, no ès recomanable rentar, ara bé si son de factoria que abui en dia ès més provablen recomano rentar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se