El romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

12 racions

Utensilis

Una olla fonda
Una batedora elèctrica

Elaboració

En el forn a 180º, escalivem els tomàquets i els alls pelats.(perquè així no cal pelar-los).En una paella amb oli, fregim els pebrots o les nyores (sense el peduncle), juntament amb el pa. Seguidament, posem tots els ingredients en una olla una mica fonda, inclosos la menta i la xocolata, i ja ho podrem passar per la batedora elèctrica.
Seguidament, anem tirant oli de Girasol, i anem passant la trituradora elèctrica, com si féssim una maionesa. Penseu que el romesco, no accepta més oli que el que ell vol. Si passés que comença a surar oli per sobre, retireu l'oli sobrant, hi afegiu dos ous sencers, i seguiu batent amb la batedora. Us quedarà lligat, i ja tindreu el romesco llest per fer servir.

30min

Notes

Aquest, romesco el faig servir per tot: Com a salsa per calçots, per peixos al romesco, per fer la Xatonada, per fer plats de carn, i fins i tot per acompanyar verdures a la planxa, o a la graella.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se